3TP - kl. III technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 08:00-08:45 obsł_konsum AB 235 zasad_żyw HO 233   j. niem /ros-1/2 WB 128
j. niem /ros-2/2 #jr3 133
religia AS 27
2 08:50-09:35 obsł_konsum AB 235 r_angielski-1/2 IG 128
r_angielski-2/2 ČT 126
obsł_konsum AB 235 j.polski KP 37 godz.wych MT 7
3 09:45-10:30 j.angielski-1/2 ČT 126
j.angielski-2/2 IG 128
j.polski KP 37 techn_gast_t AB 235 r_angielski-1/2 IG 128
r_angielski-2/2 ČT 126
r_angielski-1/2 IG 128
r_angielski-2/2 ČT 126
4 10:45-11:30 wf KW s1 matematyka MC 106 techn_gast_t AB 235 z_angielski ČT 126 j.polski KP 37
5 11:40-12:25 religia AS 27 j.angielski-1/2 ČT 126
j.angielski-2/2 IG 128
zaj_tech_gas-1/2 HO 233
zaj_tech_gas-2/2 MT 234
plan_rach_ga ES 36 wf KW s2
6 12:30-13:15 matematyka MC 106 u_hist.i sp. BK 35 zaj_tech_gas-1/2 HO 233
zaj_tech_gas-2/2 MT 234
zaj_tech_gas-1/2 HO 233
zaj_tech_gas-2/2 MT 234
wf KW s2
7 13:20-14:05 j. niem /ros-1/2 WB 128
j. niem /ros-2/2 #jr3 133
r_biologia MT 7 zaj_org_gast-1/2 HO 233
zaj_org_gast-2/2 MT 234
zaj_tech_gas-1/2 HO 233
zaj_tech_gas-2/2 MT 234
 
8 14:10-14:55   pod_dzi_gos ES 36 zaj_org_gast-1/2 HO 233
zaj_org_gast-2/2 MT 234
zaj_tech_gas-1/2 HO 233
zaj_tech_gas-2/2 MT 234
 
Drukuj plan
wygenerowano 2019-01-10
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum
Obowiązuje od 21 stycznia 2019 roku